Egomkultur

Művelődési Ház - Esztergom, Imaház utca 2/a - tel.: 33/313888, 33/501175, e-mail: egommuvhaz@invitel.hu

GYEREKSZÍNHÁZ

2017. április 22-én, szombaton 16 órakor

LÚDANYÓ MESÉI 2.  - Akik az első részt látták, biztosan nem hagyják ki!

lúdanyó meséi2 (Large)

 

Ravel zeneművének szerkezetét tekintjük kiindulópontnak a mese második részében is.
Ebben a részben, ahogy belecsöppenünk Lúdanyó és ludacskái hétköznapjaiba, Lúdanyó ismét mesélni kezd nekünk. Először meglátogatjuk a három kismalacot, de egyszer csak felbukkan egy farkas. Szerencsére végül a csúnya farkas pórul jár, míg a malacok vígan élnek. A ludacskák is vigadnak tovább.
Ezután egy csodálatos helyre kerülünk, az álommanók birodalmába: fent a messzi északon, ahol nincsenek zöld rétek, bokrok és fák, ahol még föld sincs, csak a tenger vizén úszó jégtáblák vannak, és ahol a homokozóba homok helyett darált jeget öntenek, ott a messzi északon élnek a smaragdzöld szemű álommanók. Velük repülünk tovább, mintha csak álmodnánk.
Ebben a részben teljesül Lúdanyó régi álma is, hogy tündér lehessen az egyik mesében, így csöppenünk bele Hamupipőke életébe, akit a bálban megtalál a királyfi. És boldogan élnek, amíg meg nem halnak.
És minden jó, ha a vége jó. Lúdanyó mindig szívesen lát mindenkit, és megkínál egy szép mesével. Ebben a részben is megtartjuk az interaktivitást a kis közönségünkkel, hogy minél inkább a gyerekek is részesei legyenek a mesénknek.
Lúdanyó: Haumann Petra
Táncművészek: Kulin Virág, Radvánszki Beatrix/ Szegedi Orsolya, Bot Ádám, Szilágyi Krisztián
Zene: Montázs
Jelmez: Nemes Nóra
Koreográfia: Nemes Zsófia

Ön itt van: Nyitólap Programok Színház GYEREKSZÍNHÁZ